Послание от СаЛуСа – 16.11.2012 г.

16.11.2012 г.

Послание от СаЛуСа – 16.11.2012 г.

Забелязваме голямо нарастване на количеството Светлина на Земята и това се дължи на вас и на вашата решителност да носите колкото може повече светлина. За някои хора енергиите се оказват твърде силни и объркващи. Но когато научават какво всъщност се случва, те започват да плуват с потока на енергиите и изпитват по-висока степен на съзнание. В противен случай те може да изпитват чувства на предстояща промяна, без да са в състояние да разберат какво се случва. Каквото и да им се случи, бъдете сигурни, че като всички останали, те ще вземат от това нещо положително със себе си. Както често сме казвали, всеки опит е ценен за вас, за вашата еволюция.

Спомените за неприятни преживявания в крайна сметка ще отидат на заден план на вашето съзнание и с времето ще се забравят. Често единственото нещо, което ги задържа в паметта ви, са изпитаните болка и страдание, но когато се окажете в по-високите вибрации, вие няма повече да си спомняте за тях. Енергиите на Любовта са най-мощните, които съществуват, и както ще откриете, те могат да създават „чудеса”, особено за изцеление, от което много от вас са заинтересовани.

След Издигането вашите способности да създавате и да лекувате ще се повишат и в същото време за това ще помогне и материализирането на Града на Светлината в Седона. Той ще стане Мека, където хиляди хора ще ходят за изцеление на ума, духа и душата. В действителност има милиони хора, които се нуждаят от някакво лечение и помощ по други начини и затова скоро ще се появят и другите 12 Града на Светлината. Не се тревожете, че вашите нужди могат да останат пренебрегнати, защото ние познаваме всички вас много добре и никой няма да бъде пропуснат.

Ние наблюдаваме повишаващите се нива на съзнание и те се ускоряват с невероятни темпове. Това е, което искаме да видим, защото то отваря още повече сърца и умове за това, което се случва. В края на краищата вие може да сте отделни души, но също така сте и част от груповото съзнание. Ние не виждаме засега вие да сте достигнали критичната маса, но знаем, че това е индикатор за това колко близо сте до нея.

Ние не говорим за броя на участващите души, а за качеството и нивото на енергиите на онези, които са близо до възнесение. Ако те са готови, нищо не може да спре отделни души да се издигнат преди 21 декември. Огромното мнозинство от вас са готови да се възнесат с Майката Земя и само какво преживяване ще се окаже това. Много души искаха да преживеят това по този начин, така че Скъпи мои, считайте, че ви е оказана чест да сте сред избраните да вземат участие в това.

Някои от вас се чувстват така, сякаш са в сънно състояние и че не стъпват здраво на земята. Това чувство ще премине, защото свиквате да изпитвате по-високите вибрации. В резултат на това вие ставате по-мощни Същества от Светлина и помагате на други души да се извисят. Радостно е да се види такъв голям обмен на енергии и ние насърчаваме свободно да ги споделяте с всеки срещнат или всеки, който минава край вас.

Усмивка или сърдечен поздрав е достатъчен, за да отвори сърцето на друга душа, а здрависване или прегръдка е мощен обмен на енергии. Време е да осъзнавате Светлината във всеки човек и да виждате през външната обвивка. Някои питат, какво мога да направя за разпространение на Светлината, така че ние дадохме някои прости ежедневни неща, които можете да правите.

Друго полезно упражнение, което също ще разпространи Светлината, е да сте отровени за вашите убеждения, без да ги натрапвате, защото в противен случай хората просто ще „изключат”. Посейте семена, които ще доведат до растеж на съзнанието им, защото с настъпването на промените те ще имат много неизяснени въпроси в главата си.

От сега до Издигането ние ще се опитаме да отворим нови канали на информация за вас, защото искаме да избегнем разпространение на дезинформация вместо истина. Все още трябва да проявявате проницателност в това отношение, но всеки достатъчно развит човек би трябвало вече да е достатъчно интуитивен, за да знае какво да приеме. Вие взимате много решения на базата на интуицията и това е най-добрият начин да се придвижвате напред в това важно време.

Бихме искали да започнете да се фокусирате повече върху бъдещето и това, което то ви носи, отколкото върху суматохата, която съпровожда промените в третоизмерния свят. Естествено за мнозина това става неуютно време и особено за онези, които още не разбират защо се случва това. Както и да гледате на това, остава толкова малко време, че нищо неприятно няма да се наложи да търпите твърде дълго.

Така че обръщайте колкото може по-малко внимание на това. Мислете за Новата Епоха и всички ползи, които тя ще ви донесе, за освобождаването ви от изпитанията и трудностите на дуалността. Напомняйте си, че преживявате последния си живот в третото измерение и в бъдеще няма да ви се наложи да очаквате или да изпитвате смърт. Вие ще решавате, кога искате да се придвижите напред, и просто ще оставите тялото си и ще преминете в следващия си живот, и това ще е ваш личен избор.

Ще откриете, че най-сетне живеете живот, в който всичко е в изобилие и всичко е свободно достъпно и безплатно. Поради опита ви в сегашното ви измерение, едно нещо, което ще е трудно да разберете, е, че буквално цялото ви време ще е ваше. Но не се тревожете, че няма да имате какво да правите, защото в по-високите измерения има далеч повече възможности, отколкото на Земята.

Дълбоко в съзнанието си може би ще имате силната мисъл, че бихте искали да служите на другите, и съществуват много групи и организации за тази цел. Във Вселената има милиони галактики с цивилизации подобни на вашата, които се нуждаят от помощ за своето развитие. И близо до вашия дом, във вашата собствена галактика също има много цивилизации подобни на вашата.

Сигурен съм, че сте заинтригувани от нашите прилепнали към кожата космически костюми, в които се „обличаме” със силата на мисълта. Ако се замърси или повреди тъканта, както бихте казали, всичко се отстранява с помощта на нейното собствено ниво на съзнание. Много неща са устроени така, че не се нуждаят от нашето внимание.

Нашите органични компютри са програмирани така, че да функционират напълно самостоятелно, и имат по-високи нива на съзнание от нас. Ето какво може да се постигне след хиляди години живот в по-високите измерения. Така че, вярвайте ни, когато казваме, че можем да се справим с всичко, свързано с вашето Издигане. Всичко ще се извърши както е планирано и ще продължи добре след Издигането, когато вие ще получавате всичките блага на новите енергии. Ние сме подредили приоритетите и не ни е нужно много време, за да се погрижим за тях.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви оставям, изпращайки любов към всички вас.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Превод: Tauno

http://galacticchannelings.com/bulgarian/index.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2012/11/16112012.html




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments